New Step by Step Map For بیماری سل ریوی و درمان آن
New Step by Step Map For بیماری سل ریوی و درمان آن
Blog Article
اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “اطلاعاتی درباره بیماری سل؛ علائم و درمان دارویی آن” لغو پاسخ
۸ ترفندهای کاربردی برای تمیز کردن فر خانگی که کارتو آسون میکنه!
متاسفم براتون به چند دلیل: ۱_تاهیونگ اشتباهه درستش تهیونگه ۲...
دو نوع آزمایش معمولاً برای تشخیص سل وجود دارد: آزمایش پوستی و آزمایش خون.
با توجه به حساسیت حوزه سلامت تمام تلاش خود را میکنیم تا مطالبی معتبر و تأییدشده در اختیار شما قرار دهیم. ازاینرو برای انتشار
[۱۰] سل میتواند هر قسمتی از بدن را آلوده کند اما معمولاً در ریهها رخ میدهد شناختهشده به عنوان سل ریوی.[۱۱] سل خارج ریوی زمانی رخ میدهد که سل به خارج از ریهها نفوذ میکند. سل خارج ریوی همچنین میتواند همزمان با سل ریوی وجود داشته باشد.[۱۱] علائم و نشانههای عمومی عبارتند از تب، لرز، تعریق شبانه، از دست دادن اشتها، کاهش وزن و خستگی مفرط.[۱۱] همچنین پدیده انگشت چماقی قابل توجهی نیز میتواند رخ دهد.[۱۰] ریوی[ویرایش]
شرکت آدوراطب عضوی از گروه کوبل است. گروه کوبل، به عنوان گروهی پیشرو در صنعت دارو و سلامت با ساختاری یکپارچه و با همکاری چندین شرکت بینالمللی مانند سانوفی، آسترازنکا، نوارتیس و سینتون در حال فعالیت است.
اگر کمبود تغذیهی شما شدید است، پزشک یا متخصص تغذیه ممکن است مکمل ویتامین و مواد معدنی مانند: کلسیم
مشاهده لیست تمام پزشکان مطالب پزشکان آیا بعد از جراحی بینی مشکل تنفسی به وجود میآید؟
زمانی که نوع بیماری در شخص مبتلا تشخیص داده میشود، پزشک میتواند خیلی سریع روند درمان را آغاز کند. در ادامه انواع این بیماری را بیماری سل چه علائمی دارد بررسی میکنیم.
چنگیز وثوقی بازیگر نقش وردان در سریال امام علی در کنار همسران جوانش + عکس و بیوگرافی
معمولاً تصویربرداری از قفسه سینه، بهترین روش برای تشخیص بیماری سل ریوی محسوب میشود.
● اشعه ایکس منفی قفسه سینه میتواند نشان دهنده سل نهفته باشد، اما ممکن است نتایج آزمایش نادرست باشند. پزشک ممکن است آزمایشهای دیگری را هم توصیه کند.
نوع ریوی مرتبط با برآمدگیها به عنوان یک آسیبشناسی توسط دکتر ریچارد مورتون در سال ۱۶۸۹ تعیین شد.[۱۰۰][۱۰۱] با این حال، سل انواع مختلفی از علائم را داراست، از این رو، سل تا دهه ۱۸۲۰ به عنوان یک بیماری واحد شناسایی نشده بود. این بیماری در سال ۱۸۳۹ توسط جی.ال. شوئن، سل نامیده شد.